Mendoza Argentinië
afbeelding van MiAmor
Briljante rode kleur. 100% Malbec, de nationale druif van Argentinië. Rijpe bramen, zwarte kersen, bosvruchten en cassis, met een vleugje chocolade en eucalyptus. Vol en vlezig met lange afdronk en een versmolten stuctuur. Op hout gerijpt.
€ 9,61

(prijs per stuk)

€ 7,21
(vanaf 3 stuks)
-25% Promo
Mendoza Argentinië
afbeelding van Monte Cepas
Diepe donkerrode kleur. Zwart fruit in de neus met begeleidende impressies van kruiden en een vleugje cacao. Fruitige stijl met typische malbec toets. Ondanks zijn uitgesproken karakter zeer aangenaam en soepel verteerbaar. Aangename en medium lange afdronk. Aanwezige maar fijne taninne. Altijd lekker bij een goed stukje vlees.
€ 10,01

(prijs per stuk)

€ 9,51
(vanaf 6 stuks in de mix)
Mendoza Argentinië
afbeelding van La Espera
Mooie, donkere kleur. In de neus braambes, violet en een lichte kruidigheid. Volle, diepe maar aangename smaak met een vleugje framboos en kokosnoot. Aanhoudende afdronk, gestructureerd en lang.
€ 10,95

(prijs per stuk)

€ 10,39
(vanaf 6 stuks in de mix)
Mendoza Argentinië
afbeelding van Red Blend Malbec Bonarda Syrah
Mooie donkere kleur met paarse schakeringen. In de neus donker fruit als bosbessen, pruimen en zwarte kers. Na walsen komen ook meer kruidige tonen en rozenbottel naar boven. De smaak is lekker soepel en bevestigd eerdere impressies. Ook de afdronk blijft heerlijk rond en aangenaam. Ongecompliceerd maar meer dan gesmaakt gezelschap dat zich zowel zo als bij eten veelzijdig laat kennen. AWARDS: 89 punten James Suckling.
€ 13,90

(prijs per stuk)

€ 11,12
(vanaf 3 stuks)
-20% Promo
Mendoza Argentinië
afbeelding van RESERVA La Espera
Diepe, donkere granaat rode kleur. Zwart en rood fruit beheersen de neus en zijn opmerkelijk versmolten met meer complexe toetsen van kruiden, leder, cederhout en viooltjes. Een mooi uitgebalanceerde structuur zet zich vast in de mond en laat je lekker lang nagenieten. In combinatie met eten is dit een uitgesproken vleeswijn maar ook op zich is dit een boeiende ontdekking die zich niet in een slokje laat kennen. AWARDS: 92 punten James Suckling.
€ 17,47

(prijs per stuk)

€ 13,98
(vanaf 3 stuks)
-20% Promo
Mendoza Argentinië
afbeelding van La Espera Gran Reserva
Stock: 5
Mooie donkere kleur. Diepe indrukwekkende neus die een breed gamma van impressies prijs geeft. In de smaak wordt die complexiteit bevestigd en proeven we een stevige dosis rood fruit, tabak, leder, cederhout, chocolade, vossenpels en een verleidelijk vleugje kruiden. Het mondgevoel is indrukwekkend en heerlijk gestructureerd. Verfijnde tannine en een lang aanhoudende afdronk. Dit zet je met gemak naast Europese topwijnen!
€ 35,31

(prijs per stuk)

€ 31,77
(vanaf 1 stuks)
Laatste kans (beperkte stock) -10%