Rueda afbeelding

RuedaSpanje
Bodegas Viña Vilano

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,27)

Mooie, lichtgele kleur met gouden flikkering en lichtgroene reflectie. Geparfumeerde neus met hints van groene appel, ananas, citrus en een vleugje venkel. Zuivere en smakelijke stijl, rond mondgevoel en een lekker droge en knapperige afdronk. Lekker, vlotte drinker.

Rueda afbeelding

RuedaSpanje
Mus

(vanaf 6 stuks in the mix: 25,03)

Citroengele kleur met fijne groene schakeringen. Rijke neus met veel rijpe steenvruchten en exotisch fruit begeleidt door frisse, minerale tonen en een vleugje geroosterd hout. Vol en zacht mondgevoel. Ook in de smaak blijft hij veelvuldig het de papillen bespelen. Lange en aangename afdronk waarbij het heerlijk evenwicht tussen fruit en hout direct opvalt.

Rueda afbeelding

RuedaSpanje
Demimo

(vanaf 6 stuks in the mix: 8,13)

Frisse en lichtjes stuivende neus met de typische Verdejo kenmerken. Exotische vruchten als perzik, nectarine, lychee en ander gekonfijt fruit begeleid door fris kruidige toetsen als dille en anijs. Smakelijke en evenwichtige stijl die weliswaar droog maar ook lekker rond de smaakpapillen beroert. In de aanhoudende afdronk wordt deze mooie balans nog eens bevestigd.

Rueda afbeelding

RuedaSpanje
Mus

(vanaf 6 stuks in the mix: 12,06)

Lichte, citroengele kleur met bleke schittering. Rijp en weelderig fruit in de neus met veel exotisch fruit en witte steenvruchten begeleidt door frisse, minerale tonen en een vleugje geschaafd hout. Naarmate hij verouderd komen er meer complexe en kruidige toetsen naar boven. De finale is lang en levendig met impressies van amandelen en frangipane.

Verdejo afbeelding

RuedaSpanje
Tardencuba

(vanaf 6 stuks in the mix: 9,47)

Mooie strogele kleur. Aroma's van verse citrus, perzik en ananas in de neus. In de mond, licht, fris en persistent.

Verdejo afbeelding

RuedaSpanje
Tardencuba

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,85)

Licht minerale en aromatische neus met nuances van anijs en pitvruchten. In de mond, vol, rond exotisch fruit met in de afdronk een verfrissend limoentje dat nog even blijft nazinderen.